Friday, December 16, 2011

Dinner Permata Selatan (Adhoc Johor)

thank u very much to Fahmi and all of Adhoc Johor coz 
invite me and secretariat 1 Malaysia jd guest korang........
best giler...tp lapar,lme sngat tunggu TERAJU bg motivasi...hahahah....
dah la gelap nasib baik aq x tido..
yang cik shahrin dah muke lain...die ngan cik izwan kene attent program lain..mengelabah masing2...
cmner pun lam kol 10 lebih tu dorang pun stat la makan...

1. persembahan zapin...best jugak,tngok la sape yg mengajar...*si mala..cume agar terabur skit..huhuhuhuhu....abis la mngamuk cik shahrin.

2. persembahan nyanyian....memang tangkap leleh la...dak laki tu nyanyi lagu "keroncong untuk ana".....ni kalau si fiq af tengok mesti angkat spender putih...hahahahah..

3. persembahan akustik...mmg akustik la sngat....dua org main gitar follow lagu kat audio...mule2 celaru lame2 masuk la jugak...hehehehe....tu belum aq yg petik,mau terabur semue key...silap arybulan, terabur kasut naik atas pentas...kuikuikuikuik.... 

time mkan yg x bley bla, tau la aq mkan kat VVIP, tp org yg serve kat aq tu bgi nasi sikit je..kureng asam boi betui....xpe2, ade alsan nk diet...hahahaha.....
tp yg paling seronok mase balik dpp...moon mmang kene teruk la dalm bas...tau2 je la kalu aq n din n lifah bergabung.....x senang duduk die lam bas tu...hahhaha.....klakor2.....so tu je xtvt yg aq uat malam ni...yg selebihnyer rahsie...peh cam lgu datok siti la pulak...hahahahaa



4 comments:

  1. untung la makan free..
    Heheeheheeee=))

    ReplyDelete
  2. pesal de name ak nih!! korang mmg jaat

    ReplyDelete
  3. ala pian...kan aq da ajak smlam...lau x boley ko diva2 ngan adli....huhuhuhuhuhu.....mun,da mmg ko je bahan yang sedap dibaham..hahahahahaha...

    ReplyDelete