Friday, December 16, 2011

KULN - PWTC

halossss....

arytu ngah syok2 dok lepak kat bilik..
trut..trut..
aq : ye sape ni?
HEP : ni azhar kan?..kami nak soh kamu n cue pergi ke PWTC jumaat ni ade perjumpaan Kelab Umno Luar Negara...
..........pastu bncang2 punyer bincang...aq pun pegi la ngan member aq ni..
program kat sne x pdat langsung..
smpai je trus de dinner..
sok malam pun just dinner je..
ary last bru la padat skit..
tp tujuan aq g sane sbab nak jalan2 je.hahahaha..
second day we all jlan smpai kat sunway, ingt nak g main ice skating la konon..skali penuh da..
ingat da nk balik,,tp lupe plak yg membe aq sorang ni kaki shoping..kalah pompuan...ko tanyer je kat die ape kad butik yg die
xde...hahah....ahli kot...
penat nak mampos lyan si boodak tu...


dalam bilik pun jd ok...hahahah...









semangat kott.....hahahah


3 comments:

  1. untung la sangat yan..ko td aq ajak g dinner xnak..yelakannnn

    ReplyDelete
  2. ada meeting la wei..

    p/s : meeting cncel pulak dah..
    senggal loh !

    ReplyDelete